Innovatieve oplossing voor veeleisende klanten

Klanten Case Studies

Hier vindt u de succesverhalen van bedrijven in verschillende sectoren die hun employer brand hebben vergroot en hun kandidaten hebben gevonden via Qiwie.Onze klanten hebben veel te zeggen

STILL N.V. is steeds op zoek naar goede servicetechniekers, maar de lat ligt hoog. Tot voor kort waren klassieke mediakanalen voldoende om de juiste doelgroep te bereiken, maar dit is door het beperkt aanbod aan technische profielen vandaag moeilijker. Het professionele advies van Qiwie leerde ons de kracht van online rekrutering kennen. We stelden samen een wervingscampagne op en namen ook de vacature zelf grondig onder handen. Onze vacature kreeg maximale visibiliteit met als gevolg: meerdere aanwervingen uit één campagne!


Kathleen Van Bremdt | Top Communicatieverantwoordelijke

Wat rekrutering betreft, proberen we bij SABAM steeds via onze eigen kanalen de vacatures in te vullen. In uitzonderlijke gevallen doen we beroep op externe partijen. Voor de recente rekrutering van ICT-profielen waren we genoodzaakt om van onze welgekende kanalen af te wijken door gebrek aan kwalitatieve cv’s. De samenwerking met Qiwie bleek hiervoor de geschikte oplossing. Onze advertentie wist de juiste doelgroep aan te spreken met alle positieve gevolgen van dien.


Cindy Petitjean | Experienced Human Resource Manager

Als lokaal OCMW-bestuur lag de focus voor werving vooral op de publicatie van vacatures volgens de traditionele kanalen, nl. kranten. Dit is echter voor bepaalde profielen en functies niet meer toereikend. We misten kwaliteit en vooral kwantiteit bij onze instroom van kandidaten. Deze vaststelling deed ons op zoek gaan naar alternatieven. Een vacature in handen van Qiwie boekt duidelijk succes. Vanaf het eerste ogenblik van publicatie kregen wij een zeer bevredigende respons.


Emily Lhoëst | Super Stafmedewerker

Terex Port Equipment is onderdeel van het Amerikaanse Terex en actief in haven equipment. Tegenwoordig is het in veel sectoren moeilijk om geschikte en gerichte rekruteringskanalen te vinden waarmee u de juiste profielen aantrekt. Qiwie heeft deze kanalen op een heel doeltreffende manier ingeschakeld waardoor we zeer veel potentiële kandidaten bereikten. Door een sterke advertentiecampagne op social media en Google, hebben we onze openstaande functie voor storingstechnieker in een mum van tijd ingevuld.


Johan Van Rompaey | Uitstekende Managing Director

Qiwie neemt ons heel wat werk uit handen. Qiwie herschrijft onder andere onze vacatures op een vernieuwende en professionele manier. Op basis van onze vacaturetekst doet Qiwie een voorstel op maat, dat gegarandeerd zorgt voor een ruime instroom. Hun aanpak is een echte toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Dit uit zich vooral in de goede opvolging en de duidelijke statistieken die we van hen doorkrijgen. Voor ons is Qiwie een professionele partner om mee samen te werken.


Leen Verbrugge | Ervaren HR Manager

Case New Holland


In opmaak

Bovenop sollicitaties groeit ook de employer brand van CNH.

Klant sinds 2013

Tremec


In opmaak

Resultaat, 6 kandidaten aangeworven bij Tremec via Jobsite Advertising

Klant sinds 2017

JSR Micro


In opmaak

Het bereik vergroten naar Operators met hulp van Qiwie.

Klant sinds 2013