Ontvang in slechts enkele stappen jouw eerste kandidaten.

Met Qiwie kan je gemakkelijk laten zien wat uniek is aan jouw bedrijf en vacature, zodat je kandidaten kunt bereiken die zoeken naar de vacatures die jij biedt.

Nu starten

Hoe gaan we te werk?

Wij nemen al het werk uit jullie handen zodat je zelf de beste kandidaten selecteert.

 • 1. Je stuurt ons jouw basismateriaal.

  Je bezorgt ons de nodige informatie en documentatie met de bijbehorende doelstellingen en verwachtingen. Zijn er vanuit jouw organisatie elementen die van belang zijn bij de sollicitatie? Zoals extra selectiecriteria, een specifieke sollicitatieprocedure of de noodzaak om een extra document voor te leggen bij de sollicitatie. Wij verzorgen alle volgende stappen en koppelen terug waar nodig.

 • 2. Wij tekenen jouw campagne uit.

  In welke regio moet de campagne zichtbaar zijn? Welke kandidaten willen we bereiken? Hoe bereiken we de juiste kandidaten? Welke media schakelen we in? Qiwie tekent voor u een doeltreffende campagne uit op maat van uw vacature..

 • 3. Wij maken jouw vacature sterker.

  Is de vacature aantrekkelijk? Heeft ze de juiste titel? Is het aanbod aanlokkelijk? Staat uw bedrijf in de kijker? Qiwie analyseert en optimaliseert uw vacature zodat ze terecht komt bij uw doelgroep en uitnodigt om te reageren.

 • 4. Wij plaatsen jouw vacature.

  Wij publiceren uw vacature met uw bedrijfsnaam, logo, foto, video en alle andere informatie op de meest geschikte jobsites, nieuwsites, social media en andere kanalen. Dit alles gaat ontzettend snel; binnen de 48 u is uw campagne gelanceerd en kan u al reacties verwachten.

 • 5. Wij beheren en analyseren jouw campagne.

  Jouw campagne staat gedurende 60 dagen online. Verandert er tussentijds iets in de situatie dan kunt u deze kosteloos aanpassen en ook wij sturen continu bij. Wij zorgen ervoor dat uw advertenties steeds zichtbaar zijn en blijven. De klikgegevens en het surfgedrag van actieve en latente kandidaten volgen we continu op. Ook de jobadvertenties in kranten en magazines analyseren we in detail. Meten is weten en weten is verbeteren.

 • 6. Verzamelen en filteren van CV's.

  Het hele proces vanaf vacatureopstelling tot publicatie is geautomatiseerd. Van automatische bevestigingsmails tot het versturen van mails naar niet-weerhouden kandidaten. Uw eigen jobsite maakt het eenvoudig om reacties en cv’s van kandidaten te verzamelen.

 • 7. Je selecteert de beste kandidaten.

  Je gaat verder met de meest geschikte kandidaat. De overige kandidaten en reacties wijzen we voor u af, uiteraard op een correcte en professionele manier, passend bij uw huisstijl. U bespaart tijd en kosten door de juiste kandidaten op de juiste plaats rechtstreeks te bereiken.

Waarom onze klanten ons vertrouwen

Meer dan 700

Tevreden Klanten


Spreek met één van onze adviseurs voor concrete voorbeelden. Bel 03 613 09 44.

Succesvolle campagnes

Qiwie gidst u door het web van jobsites, social media, jobmagazines, regionale kranten, nieuwskranten, vakbladen, tijdschriften en alle andere mogelijke on- en offlinemedia. Bijna elke zoektocht naar een job start via het internet, online rekrutering is noodzakelijk om jouw vacature via de juiste kanalen zichtbaar te maken. Ook de manier waarop kandidaten zoeken naar opportuniteiten via kranten en tijdschriften is veranderd en ook hier speelt Qiwie op in. We creëren een doeltreffende campagne die jouw jobadvertenties en jouw employer brand via de juiste kanalen tot bij de gepaste kandidaten brengt.

Klik hier voor meer advies